Каталог меблів

Кухні. Створіть собі фон для гарного настрою.

Комплекти кухні

Сприяють бездоганному стилю і гарному апетиту.

Кухонні куточки

Економлять простір та об'єднують людей.

Стільниці для кухні

Надійність і стиль, який підходить як класичній, так і сучасній кухні.

Комплектуючі до кухонь

Вдоскональте кухню маленькими деталями!

Кухня – це місце в квартирі чи будинку де сім’я збирається разом. Тут насолоджуються ранковою кавою та вечеряють у дружньому сімейному колі. Саме в цій кімнаті збираються друзі за чашечкою запашного чаю. Дуже важливо щоб кухонні меблі створювали справжній затишок і приємну атмосферу.

Які меблі для кухні Ви знайдете в інтернет – магазині Українські меблі?

Оскільки вважається, що кухня є обличчям хазяйки – дуже важливо щоб меблі для кухні виглядали красиво, оригінально, а головне функціонально. Купити такі меблі мешканці Києва можуть в інтернет – магазині Українські меблі. Тут Ви знайдете дуже великий асортимент кухонних меблів за доступною ціною. Ми співпрацюємо з відомими виробниками, які роблять свої вироби з якісних матеріалів і фурнітури. На нашому сайті можна купити кухонні меблі на будь-який смак і гаманець. В інтернет – магазині представлені кухні, корпус яких виготовлений з ДСП, а фасади можуть бути з МДФ, матові, глянцеві, плівкові або фарбовані. Також Ви можете придбати не дорогу і якісну фурнітуру, а в деяких моделях може бути використана люксова фурнітура з дотягуючим механізмом. А завдяки великій кількості кольорів Ви можете створити свою кухню світлою, що добавить візуально простір, в сучасному стилі хай-тек для любителів оригінальності або в яскравих кольорах – для людей які не бояться виділятися. В нашому інтернет – магазині кожний зможе знайти саме ті меблі для кухні, які Ви не знайдете в жодному меблевому магазині Києва.

На які види поділяються кухні представлені на нашому сайті?

В нашому каталозі Ви можете вибрати:

  • Модульні кухні або як їх ще називають посекційні кухні. Такий варіант дозволить підібрати корпусні елементи саме під Ваші не стандартні розміри. Також Ви можете підібрати стільницю яка на Ваш погляд буде найкраще пасувати до кухні та загального інтер’єру. Додатково можна купити плінтуси, карнизи або пристінні бортики.
  • Готові комплекти – підійдуть для жителів Києва, які мають стандартні розміри кухонь і які надають перевагу уже сформованим професіоналами кухонних меблів. Для малих приміщень можна купити кухні, які розміщуються уздовж стіни, а для великих пропоновані варіанти кутових моделей.

Низька ціна,  висока якість та кваліфікований персонал – ось головні преваги інтернет – магазину Українські меблі.